Дозир помпа Red Sea ReefDose 4

710.00 лв.

Точна. Интелигентна. Интуитивна

ReefDose е проектирана и създадена специално да улесни дозирането  на необходимите добавки в аквариума, според дневните му нужди.

Използва направени по поръчка за Red Sea (в процес на патентоване)  дозиращи глави, с точност до една капка, в съчетание с усъвършенстван контролер, който предоставя пълен набор от функции.

„Динамичната опашка за дозиране“ (the “Dynamic Dosing Queue” ), управлявана от контролера, комбинира желаните планове за дозиране на всяка глава в един координиран дневен график за дозиране на цялото устройство. Опашката се актуализира автоматично след промяна на настройките и препрограмира всички дози, които са пропуснати, в случай на непредвидени събития, като напр. спиране на тока.

С програмиране чрез приложението ReefBeat, ReefDose предлага множество опции за напълно автоматизирано, лесно зададено дозиране или опростен график за индивидуално планирани дози.

В допълнение, към нормалната скорост на потока, можете да изберете режим „Шепот“ за почти безшумна работа  или „Турбо“, за да ускорите дозирането възможно най-бързо.

Специфика:

  • Дозиращите глави, с точност до 1 капка, посредством специален редуктор с директно задвижване, осигурява точност от ±0,05 мл или средно отклонение от 0,5% (над 10 мл). 4 лесни за настройка интелигентни опции за дозиране на всяка глава, които автоматично се комбинират н един координиран график за цялото устройство. Лесно сглобяване, без да са необходими инструменти- само щракване/изключване.
  • Автоматично забавяне между главите за предотвратяване на химично взаимодействие между добавките. Дневна доза на глава от 0,2 мл до 1000 мл на стъпки от 0,1 мл.
  • Ръчно дозиране, при желание.
  • Осигурени  преходи за гъвкави тръби. З скорости на дозиране: Whisper -15 мл/мин, Regular- 30мл/мин и Turbo-45 мл/мин.
  • Очаквана продължинелност на живота на двигателя -10 години, на база 250 мл/ден/глава

ReefDose 2

Размери: 13  х 10,5 х 8,5 см (с включен панел за монтиране върху стена)

ReefDose 4

Размери: 22,5 х 10,5  х 8,5 см (с включен панел за монтиране върху стена)

Аксесоари * (опция, не са включени в комплекта): Deluxе – комплект от 4 различни по цвят маркуча, във вариант 2 тоналности; държачи – 4 бр ; органайзер- 3 бр.

Направи запитване