Серията на Red Sea ReefLED е резултат от дългогодишни проучвания върху нуждите от светлина на коралите. Уникално проектирани със светлинен интензитет и спектър, 100% усвоим от коралите, лампите на Red Sea ReefLED  са 100% безопасни за рифа и 100% REEF-SPEC® , осигуряващи оптимален растеж, живи, наситени цветове и елегантен, нежен отблясък в целия аквариум.

В сърцето на всяко устройство е единична, компактна LED матрица, която включва мултидължина на вълната 23 000 Келвина REEF-SPEC Blue (патентована комбинация от сини, виолетови и ултравиолетови светодиоди), в комбинация с 9000 Келвина бяло и отделен 3W канал за лунна светлина. Това осигурява широк светлинен спектър, който кара коралите да се чустват добре и да преминават без сътресения през биологичния си цикъл.

Специалните оптични лещи гарантират хомогенно разпръскване на светлината в целия аквариум, без горещи точки или  участъци с недостатъчна осветеност за растежа на коралите.

ReefLED са оборудвани с вграден Wi-Fi, който осигурява пълен контрол чрез смарт приложението ReefBeat. Апликацията предлага и предварително зададени програми, заедно с допълнителни функции, като изгрев, залез, имитация на лунен цикъл, облачно време, дори и програма за аклиматизация на нови корали.

Технически характеристики:

ReefLED 160 е големият брат от серията на Red Sea- ReefLED, изключително подходящ за по-дълбоки и по-широки аквариуми. Осигурява равномерно хомогенно разпространение на светлината на 80 см в трите посоки, като отделни тела могат да бъдат монтирани на 75 см едно от друго. Същевременно се гарантира визуална еднородност на светлинния лъч по дължината на целия аквариум. Лампата предлага 140 W 23 000 Келвина  REEF-SPEC® синьо, 20 W 9000 Келвина бяло и отделен 3W канал за лунна светлина

REEF-SPEC осигурява 550 PAR на повърхността на аквариума и 160 PAR на 50 см дълбочина

Размери: 18х16х6,4 см

Направи запитване