Aquaforest- Vitality- 50 мл

32.00 лв.

Уникална формула концентрирани витамини за вашите корали. Употребата на озонатор, активен въглен, силен скимер, водят до стерилизиране на водата и в резултат, на витаминен дефицит.  AF Vitality обогатява водата с всички необходими витамини, които са отстранени от нея чрез филтриращата система. За да осигури най-важните съставки за правилното развитие на коралите, уникалната формула е базирана на В витамините.

AF Vitality е специална комбинация от витамини, създадена да повиши интензитета на цветовете на коралите и да осигури на обитателите на аквариума непрекъснат достъп до витамини, гарантирайки здрав растеж и висок имунитет. Съдържа: А, В1, В2, В12, С, А3,Е и К3.

Дозировка:

1 капка на 100 л вода/дневно. Не изисква предварителна подготовка. Готов за употреба. След отваряне, се съхранява  на хладно или в хладилник, ако температурата надвишава 24 С. Продуктът може да се дозира с дозир помпа. Разклатете добре преди употреба. Образуването на утайка е естествен процес, който не пречи на качествата на продукта.

Дръжте далеч от деца. Продуктът е само за аквариумна употреба. Не е подходящ за човешка консумация.

Забележка: Всички добавки за корали са с препоръчителна доза 1 капка на 100 л, но е важно да се знае, че всеки аквариум е различен и дозата може да варира, според заселването с корали. Препоръчваме, първоначално да се ползва ½ от дозата, дори ¼ и да се наблюдават коралите и реакцията им след хранене. След като се установи, че няма признаци на предозиране, препоръчваме да се увеличи дозата до препоръчителната. За улесняване на абсорбирането на храната от SPS и LPS коралите, те трябва да се хранят след като изгасне осветлението.  Зоантиди, рикордеи и други гъби, следва да се хранят през деня.

За по-доброто усвояване на хранителните вещества, трябва да се изсипват директно в аквариума, като  се препоръчва скимерът да е изключен през това време, за около час.

 

Направи запитване