Aqua Connect-Biobasic-500 ml

44.00 лв.

BIObasic

Изцяло натурален биологичен продукт, създаден с цел да подпомогне създаването на естествена среда в морския аквариум, по най-лесния начин.

Той е уникална комбинация от различни източници на въглерод, фолиева киселина, пантотенова киселина, витаминни комплекси и аминокиселини, като гарантира наличието на всички  бактериални щамове, необходими за съответните фази на развитие, за създаването на балансирана среда в аквариума.

При правилен старт, с качествена сол и около 20 % живи камъни, след добавяне на BIObasic, новостартираният аквариум е готов да посрещне първите си корали след около 12-16 дни, а първите риби до седмица след това, за да се избегне стреса от адаптацията.

BIObasic премахва нитрати, фосфати и друга вредна органика по естествен начин, като гарантира здрави,цветни корали и стабилна биохимия на водата.

Съдържанието на хранителни вещества може да се регулира сравнително точно, като чрез употребата на BIObasic натоварването с хранителни вещества може да бъде намалено и биологичният баланс бързо да бъде възстановен.

Подобрява работата на скимера.

Дозиране: 0,5-1 мл на 100 л вода дневно, като се препоръчва в комбинация с протеин скимер. Предозирането може да доведе до бактериален бум.

Нето: 500 мл

Направи запитване