Red Sea – Reef Energy Plus- 500 мл

48.00 лв.

АВ + Супер храна за корали „всичко в едно“, която им осигурява по-добър растеж, устойчивост  и по-ярки цветове. Лесна за употреба с дозир помпа.

На база на дългосрочните проучвания на Red Sea, Reef Energy Plus  е подобрена добавка, която  осигурява пълния набор хранителни компоненти, необходими за меките, LPS, SPS  и нефотосинтезиращи корали за жизненост, растеж и оцветяване.

С Reef Energy Plus коралите растат 15 % по-бързо, отколкото в естествената им среда.

Лесен за дозиране, благодарение на усъвършенстваната формула, която позволява съхранение за седмичната доза извън хладилника.  За да бъде избегнато разваляне на добавката, е необходимо след изчерпване на съдържанието, дозиращия контейнер да бъде изплакнат добре със сапунена вода между презарежданията.

Характеристика:

  • Висока енергийна ефективност
  • Минимално влияние върху работата на скимера и предпазване от прескимване след хранене
  • Органичен комплекс от разтворени и суспендирани прости въглехидрати, аминокиселини, мастни киселини и витамини, които се абсорбират и консумират директно от коралите
  • 100 % усвояемост от коралите. Всеки един компонент се консумира и използва от коралите за техните метаболитни процеси, като не оставя ненужен замърсяващ органичен материал в аквариума

Нето: 500 мл

Направи запитване