Aquaforest Reef Salt- 22 кг

150.00 лв.

Първокачествена морска сол за SPS и LPS корали. Напълно синтетична сол за изкуствено размножени корали. Формулата е предназначена да създаде най-добрите условия за морските обитатели. Микро и макро нутриентите в нея задоволяват напълно нуждите на коралите и гарантират правилен растеж и оцветяване. След разтваряне, солената вода трябва да бъде използвана веднага. Соленият микс е обогатен с аминокиселини и витамин С. Допълнително добавеният витамин С подпомага растежа и има положителен ефект върху здравето на всички аквариумни обитатели.

Дозиране и съхранение

  • За най-добри резултати, солта трябва да се разтваря в осмозна вода с температура 24-25 С при соленост 33 ppt (1.025 S.G)
  • Разтворете 390 грама сол в 10 л осмозна вода
  • Разбъркайте за около 15 минути, докато солта се разтвори напълно.
  • Така приготвената вода, може да бъде съхраняване до 5 дни. Изпаренията могат да променят параметрите на водата, затова, съхранявайте току-що направения микс в добре запечатан контейнер, ако няма да бъде използван веднага. Необходимо е да проверите отново солеността на водата преди да я използвате, ако е била съхранявана няколко дни.
  • Солта се съхранява на тъмно, в сухо и проветриво място

Продуктите на Aquaforest са произведени в ЕС под изключително строг лабораторен контрол, за да отговарят на най-високите стандарти за качество. Всеки продукт е произведен от внимателно селектирани суровини в количества, които да поддържат постоянен състав

Важно: Продуктът е само за аквариуми. Не е подходящ за човешка консумация. Пазете далеч от деца.

Направи запитване