AF Fish V/ Комплекс витамини за риби

32.00 лв.

Формула от мултивитамини, създадена да подсили имунитета на всички декоративни риби, както соленоводни, така и сладководни.

Базирана на витамини от групата Б, Fish V има положителен ефект върху жизнеността на рибите, увеличава устойчивостта им на стрес и регулира функциите на нервната система.  Б витамините  играят съществена роля в предотвратяване загубата на кожа и люспи, регулират функцията на лигавицата и подобряват цялостното здравословно състояние на обитателите.

Съдържа витамин С, който ускорява процеса на зарастване на рани и регенериране тялото на рибите, което е изключително важен факт при наранявания или драскотини. Витамин К е особено полезен по време на възстановявания от заболявания, защото е отговорен за правилното съсирване на кръвта. Fish V също така е богат на витамин Е, който има положителен ефект върху страните на кръвоносните съдове. Най-добре да се добавя към замразената храна, която е бедна на витамини.

Продуктът е отлична добавка към храненето на рибите, поддържайки както тяхното общо здравословно състояние, така и състоянието им стресови ситуации. Уникалната комбинация влияе положително на техния вкус и увеличава апетита.

Нето:50 мл

Направи запитване