Автоматична доливна система-Kamoer ATO ONE-2 SE

Автоматична доливна система-Kamoer ATO ONE-2 SE

230.00 лв.

Kamoer ATO ONE е интелигентен автоматичен уред за доливане на вода, при изпаренията от аквариума. След  инсталиране на сензорите и доливната помпа, уредът не се нуждае от допълнителни настройки, освен да бъде включен в електрическата мрежа.

Контролерът е в комплект със сензори на две нива- S1: поплавък- защитен сензор от преливане и S2:  с оптичен сензор за точно наблюдение на нивото на водата. Наличен е и трети сензор- допълнителна екстра за следене на  количеството вода в доливния съд.

Не е необходимо програмиране За да настроите уреда, само позиционирайте сензорите върху техните магнитни стойки и свържете помпата. Всичко необходимо за настройка на уреда е включено в комплекта.

  1. Контролер – 1бр.(Controller)
  2. Адаптер – 1 бр. (Power Adapter)
  3. Помпа- 1 бр (Refill pump)
  4. Държач за маркучите- 1 бр (Ttube Holder)
  5. 1 бр. Siphon break
  6. ПВЦ маркуч за пома -2 м (PVC pump tube)

Инсталиране:

Стъпка 1: Монтирайте оптически сензор  S2 до обичайното ниво на водата.

Забележка: имайте предвид, че оптичният сензор за нивото на водата трябва да е далеч от въздушни мехурчета. В противен случай ще компрометира настройките

Стъпка 2: Монтирайте поплавъка S1 над нормалното ниво на водата. Ако нивото на водата достигне до тази позиция , това означава, че оптичният сензор има проблем, устройството ще алармира и ще изключи доливната помпа

Направи запитване