Автоматичен механичен филтър – Red Sea ReefMat 1200

Автоматичен механичен филтър – Red Sea ReefMat 1200

720.00 лв.

ReefMat е напълно автоматизиран, интелигентен ролков филтър, който поддържа водата в аквариума кристално чиста седмици наред. „Plug and Play“ система – включи и стартирай. Проектиран с мисъл за любителите-акваристи, ReefMat разполага с лесна система за смяна на филтриращата ролка, без да се налага филтърът да се вади от съмпа или да се изключват помпите. Включва устойчив на повреди сензор за нивото, задвижващо устройство без аналог, което контролира и следи точната дължина на текстилния филтър. Посредством Wi-Fi  ReefMat се свързва с комплексната апликация на Red Sea – ReefBeat  и ви уведомява, ако ролката се скъса или свърши, предупреждава, когато наближи моментът за смяна и дори ще ви предостави ежедневен дневник за ползване.

Характеристика:

  • „Plug and Play“ инсталация
  • Лесна система за смяна на филтриращата ролка
  • Изключително ефективен, с висок дебит, удобен за монтаж в съмпа, подпомага работата на скимера
  • 50 г/м2 нетъкани полиестерни флис ролки
  • Интелигентно задвижващо устройство, свързано с апликацията ReefBeat
  • Вътрешни и външни сензори за нивото на водата (без подвижните части)
  • Интегрирана кошница за медия, за допълнителна химическа филтрация
  • Устойчив на прегъване гофриран входящ маркуч с метричен PVC конектор
  • Функцията “End of roll monitor” ви позволява да разберете средно-дневна употреба и да прецените колко дни ви остават преди ролката да свърши, с което да планирате следващата смяна.

ReefMat се доставя напълно сглобен, направо в кутията. Проектиран е да виси на стената на съмпа, за да пести място, но също така, включва и монтажни крачета, за да бъде поставен на избрано място в съмпа.

Както задвижващият модул, така и входният маркуч, могат да бъдат разположени от двете страни на системата, което улеснява инсталирането в съмпа.

ReefMat 1200 идва с една 35 метрова ролка . Всяка ролка трябва да издържи приблизително 5-8 седмици, но, въпреки  това, имайте предвид, че функционалността е строго индивидуална, предвид натовареността на системата. Освен това, степента на използване може да бъде значително по-висока през първите няколко седмици след инсталирането, докато аквариумът се адаптира към новото ниво на механична филтрация.

Спецификация:

ReefMat 500 ReefMat 1200
Препоръчителен обем на аквариума До 500 л До 1200 л
Максимален дебит 6000 л/ч 9000 л/ч
Ширина на ролката 11,3 см 17 см
Дължина на ролката 28 м 35 м
Размери 21 х 27 х 42 см 27 х 30 х 48 см
Обем на кошница за допълнителната медия 350 мл 700 мл

Направи запитване