Серията на Red Sea ReefLED е резултат от дългогодишни проучвания върху нуждите от светлина на коралите. Уникално проектирани със светлинен интензитет и спектър, 100% усвоим от коралите, лампите на Red Sea ReefLED  са 100% безопасни за рифа и 100% REEF-SPEC® , осигуряващи оптимален растеж, живи, наситени цветове и елегантен, нежен отблясък в целия аквариум.

В сърцето на всяко устройство е единична, компактна LED матрица, която включва мултидължина на вълната 23 000 Келвина REEF-SPEC Blue (патентована комбинация от сини, виолетови и ултравиолетови светодиоди), в комбинация с 9000 Келвина бяло и отделен 3W канал за лунна светлина. Това осигурява широк светлинен спектър, който кара коралите да се чустват добре и да преминават без сътресения през биологичния си цикъл.

Специалните оптични лещи гарантират хомогенно разпръскване на светлината в целия аквариум, без горещи точки или  участъци с недостатъчна осветеност за растежа на коралите.

ReefLED са оборудвани с вграден Wi-Fi, който осигурява пълен контрол чрез смарт приложението ReefBeat. Апликацията предлага и предварително зададени програми, заедно с допълнителни функции, като изгрев, залез, имитация на лунен цикъл, облачно време, дори и програма за аклиматизация на нови корали.

Технически характеристики:

ReefLED 90 е умният избор за среден размер аквариум. Лампата предлага 80W 23 000 Келвина  REEF-SPEC® синьо, 10 W 9000 Келвина бяло и отделен 3W канал за лунна светлина

REEF-SPEC осигурява 500 PAR на повърхността на аквариума и 150 PAR на 50 см дълбочина

Размери: 15,5х13,5х5,7 см

Направи запитване