Aquaforest Pro Bio S-50 мл

32.00 лв.

Pro Bio S се препоръчва за особено големи, натоварени и силно заселени аквариуми. Ускорено разграждат органичните вещества. Съдържа уникален състав от специално подбрани пробиотични бактериални щамове, предназначени да ускорят разграждането на органичните съединения.

Бактериите, присъстващи в него, бързо стартират процеса на намаляване на вредните нитрати и фосфати, които впоследствие се отстраняват от водата чрез протеин скимера.

Pro Bio S създава естествен биологичен филтър, възпрепятстващ развитието на патогенна микрофлора. Използването на пробиотични бактерии значително намалява риска от болести на аквариумните обитатели и повишава тяхната устойчивост на стрес. Бактериите са също така и отличен източник на бактериопланктон- най-важната храна за корали. За да поддържате пробиотичните бактерии в добро състояние, препоръчваме използването на NP Pro , като хранителен разтвор.

Забележка: на повърхността на течността може да се образува естествена утайка. Това не оказва влияние на качествата и ефективността  на продукта.

Дозировка:1 капка на 100 литва вода/дневно. След отваряне, съхранявайте в хладилник, ако температурата надвишава 24С. Препоръчваме го в комбинация с NP Pro. Разклатете добре преди употреба.

Важно: не затягайте прекалено капачката, защото може да я повредите.

Направи запитване