AF Phyto Mix- 250 мл

20.00 лв.

AF Phyto Mix 250 мл

Отлична течна храна за нефотосинтезиращи корали- меки и горгонии, създадена на база естествени висококачествени добавки от животински произход, включително ракообразни, изключително богати на лесно усвоими протеини . Благодарение на перфектния баланс между компонентите фитопланктон и зоопланктон, формулата предоставя на коралите всички необходими хранителни вещества, като протеини, мазнини и въглехидрати и гарантира здрав растеж  и интензивно оцветяване.

Дозировка:

10 капки на 100 литра вода през ден за средно-заселени аквариуми.

Не разреждайте. Не смесвайте с други продукти. След отваряне, съхранявайте в хладилник.

Дозата за хранителните добавки е препоръчителна, предвид това, че всеки аквариум има свои собствени хранителни нужди, според обема на заселване. Ние съветваме да се започне с половината доза, дори и ¼ и след наблюдение върху състоянието на обитателите, ако се чустват добре и няма предозиране,  да се премине постепенно към по-високите нива.

За улесняване на абсорбирането на храната от SPS и LPS коралите, те трябва да се хранят след като изгасне осветлението.  Зоантиди, рикордеи и други гъби, следва да се хранят през деня.

За по-доброто усвояване на хранителните вещества, трябва да се изсипват директно в аквариума, като  се препоръчва скимерът да е изключен през това време, за около час.

Направи запитване