Aquaforest Energy -50 мл

32.00 лв.

Добавка, съдържаща силно концентрирани хранителни вещества за всички корали, особено SPS,  за постигане на жизнен цвят. AF Energy съдържа натурален екстракт от зоопланктон, който, ограничавайки растежа на зооксантелите, увеличава яркото им, пастелно оцветяване. Обогатен е с меден сулфат(в много минимални, неуловими количества, напълно безопасни за цялата система),необходим за правилното развитие и интензитета на цветовете.

Дозировка: 1 капка на 100 л през ден, след угасване на светлините. Не смесвайте с други продукти в един контейнер и не разреждайте. Веднъж отворена, съхранявайте на хладно място, до 24 С.

Забележка: Всички добавки за корали са с препоръчителна доза 1 капка на 100 л, но е важно да се знае, че всеки аквариум е различен и дозата може да варира, според заселването с корали. Препоръчваме, първоначално да се ползва ½ от дозата, дори ¼ и да се наблюдават коралите и реакцията им след хранене. След като се установи, че няма признаци на предозиране, препоръчваме да се увеличи дозата до препоръчителната. За улесняване на абсорбирането на храната от SPS и LPS коралите, те трябва да се хранят след като изгасне осветлението.  Зоантиди, рикордеи и други гъби, следва да се хранят през деня.

За по-доброто усвояване на хранителните вещества, трябва да се изсипват директно в аквариума, като  се препоръчва скимерът да е изключен през това време, за около час.

Направи запитване