AF Pure Food- 30 гр/ Натурална храна за корали

22.00 лв.

AF Pure Food e 100 %  натурална храна за корали. Съставът, на базата на калциев карбонат, осигурява на аквариумните обитатели всички необходими микро и макро елементи, като по този начин гарантира здрав растеж и улеснява калцирането. Поради специалния си произход,   AF Pure Food е храна, която коралите ядат в естествената си среда и уникалният ѝ състав гарантира интензивен растеж. Богатата на калциев карбонат формула има също така положителен ефект при поддържането стабилни нива на рН.

Дозировка: 1 мерителна лъжичка на 100 л вода, след внимателно разтваряне в чашка с около 20 мл вода от аквариума, се изсипва директно в дисплея или с пипета, върху избрани корали. Използвайте поне веднъж седмично, а в силно заселени аквариуми, дори и по-често, дори дневно.

Забележка: дозите са препоръчителни, според заселването на аквариума. Препоръчваме, в началото да се ползва ½ доза, дори ¼  и да се наблюдават коралите.

За улесняване на абсорбирането на храната от SPS и LPS коралите, те трябва да се хранят след като изгасне осветлението.  Зоантиди, рикордеи и други гъби, следва да се хранят през деня.

За по-доброто усвояване на хранителните вещества, трябва да се изсипват директно в аквариума, като  се препоръчва скимерът да е изключен през това време, за около час.

Съхранява се на тъмно и сухо място, далеч от деца.

Нето: 30 гр

Направи запитване