AF Growth Boost – 35 гр

20.00 лв.

AF Growth Boost   е добавка за ускоряване на растежа на всички видове корали.

Благодарение на уникалната комбинация от внимателно подбрани аминокиселини, значително подобрява удължаването на полипите на коралите. Употребата му позволява да се запълнят хранителните дефицити и значително да се подобри метаболизма. Препаратът е обогатен с калциев карбонат, който участва в изграждането на скелета на коралите. Специално подбраната формула ускорява процеса на калцификация, а високото съдържание на аминокиселини гарантира здрав растеж. Отлично балансираната формула ускорява растежа на фрагчетата и тяхната безпроблемна адаптация към нови условия.

Дозировка: 1 мерителна лъжичка на 100 л вода, след внимателно разтваряне в чашка с вода от аквариума. Използвайте пипета, за да храните избраните корали или изсипете директно дозата в дисплея. Хранете поне веднъж седмично. За добре оцветени корали, се препоръчва продуктът да бъде ползван по-често, дори и всекидневно.

Забележка: дозите са препоръчителни, според заселването на аквариума. Препоръчваме, в началото да се ползва ½ доза, дори ¼  и да се наблюдават коралите.

За улесняване на абсорбирането на храната от SPS и LPS коралите, те трябва да се хранят след като изгасне осветлението.  Зоантиди, рикордеи и други гъби, следва да се хранят през деня.

За по-доброто усвояване на хранителните вещества, трябва да се изсипват директно в аквариума, като  се препоръчва скимерът да е изключен през това време, за около час.

Съхранява се на тъмно и сухо място, далеч от деца.

Нето:35 гр

Направи запитване