Exoticland

Морски аквариуми, оборудване, риби, корали и безгръбначни

Последни предложения

Повече за нас

Добре дошли в нашето екзотично кътче!

Здравейте и добре дошли в нашето екзотично  кътче от океана!

Идеята за този магазин се роди, като естествено продължение на  хобито, по което се запалихме през 2010 година  и нашата страст към морската акваристика и кораловите рифове. Тогава доказахме на много хора, които се опитаха да ни обезкуражат, че живи корали могат да се  гледат не само в естествената им среда, но и у дома, с много четене, трупане на знания, опит и най-важното, с правилен старт, качествена техника и точните добавки.

Докато вървяхме по трудния път в развитието на  домашния ни морски аквариум, търсейки  тази правилна  и качествена техника, желаните риби и корали и подходящите добавки и храни за тях , най-често, през чужди форуми, сайтове или по време на пътуванията  ни в Европа,  решението,  как да направим  всичко това по-достъпно, лесно и преди всичко, видимо, на място, се появи  само.   
Магазин, в който решихме да съберем вълнуващия свят на морските дълбини, недостъпни за повечето от нас  и красотата на кораловите рифове. 
Магазин, в който си обещахме, да не правим компромиси с качеството, за сметка на по-високите продажби и да предпазим от нашите грешки, често струващи ни доста пари и загуби, хората, които тепърва стартират  в този тип акваристика.

Магазин, в който ще намерите всичко необходимо, което да ви гарантира отлично изглеждаща морска система и здрави обитатели в нея.

Хобито, в световен мащаб се развива непрекъснато. Ние също не спираме да се развиваме, да четем, да търсим и да се учим от най-добрите

Ако искате след поредния работен ден да се отпуснете  сред  дълбокото синьо на морето и нежния плисък на вълните , ако търсите необичаен  интериор за вашия офис , магазин или ресторант  с екзотичен полъх, това е мястото, в което предлагаме решение според желанията и възможностите ви.

Заповядайте!  Желаем ви забавна разходка и приятно пазаруване!

Камен Чочев

УПРАВИТЕЛ

5 ГОДИНИ ЕКЗОТИК ЛЕНД

Екзотик Ленд ЕООД е фирма, специализирана изцяло в изграждането, стартирането и поддържането на морски системи-“рифови“ и „фиш онли“ аквариуми. Ние сме със сравнително кратка, петгодишна, история на българския пазар за акваристика, но с дълга история в морската акваристика, от 2010 година. Първоначално, като хоби, а впоследствие и призвание, сме едни от пионерите, които се брояха на пръстите на едната ръка и, които доказаха, че и в България можем да се докоснем до вълнуващия свят на океанските дълбини и, най-вече, до цветната красота на далечните коралови рифове-такива, каквито сме ги виждали от подводните снимки.