Aquaforest Power Food 20 гр/ Храна на прах за SPS корали

Aquaforest Power Food 20 гр/ Храна на прах за SPS корали

22.00 лв.

Силно питателна храна на прах за SPS корали.

Богата на хранителни вещества за всички видове корали и особено SPS. Уникалната формула е базирана на специален микс от висококачествен планктон и морски и сладководни алгии, обогатена с висококачествени животински продукти и добавки от миди. Внимателно подбраните съставки задоволяват нуждите дори на най-претенциозните корали. Храната е лесно смилаема, бързо усвояема, съдържа всички необходими вещества за дневната диета на коралите, като способства за оптималния им растеж и наситено оцветяване.

Дозировка: 1 мерителна лъжичка на 100 л вода, след внимателно разтваряне в чашка с вода от аквариума. Използвайте пипета, за да храните избраните корали или изсипете директно дозата в дисплея. Хранете поне веднъж седмично. За добре оцветени корали, се препоръчва продуктът да бъде ползван по-често, дори и всекидневно.

Забележка: дозите са препоръчителни, според заселването на аквариума. Препоръчваме, в началото да се ползва ½ доза, дори ¼  и да се наблюдават коралите.

За улесняване на абсорбирането на храната от SPS и LPS коралите, те трябва да се хранят след като изгасне осветлението.  Зоантиди, рикордеи и други гъби, следва да се хранят през деня.

За по-доброто усвояване на хранителните вещества, трябва да се изсипват директно в аквариума, като  се препоръчва скимерът да е изключен през това време, за около час.

Съхранява се на тъмно и сухо място, далеч от деца.

Нето:20 гр

Направи запитване