За нас

Здравейте и добре дошли в моето екзотично  кътче!
 
Ще се радвам, ако след това първо посещение, съм събудил интереса и любопитството ви и успея да ви  накарам да се връщате отново и отново, защото сте открили това, което търсите или съм успял да запаля у вас страстта към хоби, все още не  толкова популярно в България, но което носи част от топлината и от безкрайната цветна палитра  на природата -морската акваристика.
 
Идеята за този магазин се роди, като естествено продължение на  хобито  и моята страст към морската акваристика и кораловите рифове.
Така, в периода, в който мислех как коренно да променя бизнеса, с който се занимавах,  след посещение в една част  от света, за която много хора твърдят, че е Раят на Земята – о.Бали и перлата в короната на Азия -  о.Сингапур, дойде и отговорът.  Магазин, в който реших да събера вълнуващият свят на морските дълбини, недостъпни за повечето от нас  и красотата на кораловите рифове.
 
Ако искате след поредния работен ден да се отпуснете  сред  дълбокото синьо на морето и нежния плисък на вълните , ако търсите необичаен  интериор за вашия офис , магазин или ресторант  с екзотичен полъх, това е мястото, в което предлагаме решение според желанията и възможностите ви. 
Заповядайте!  Желая ви забавна разходка и приятно пазаруване!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

skype-exoticland
 

гр. София, 1618,

ул.Маринковица 29

моб.: 0878/137255

факс: 02/4912556

лице за контакт: Камен Чочев